Event Equipment

Met onze afdeling Event Equipment verzorgen wij de complete inrichting van uw evenement of bijeenkomst. Naast de verhuur en verkoop regelen wij ook het vervoer van de materialen naar de gewenste locatie. Het is daarnaast ook mogelijk de materialen zelf op te halen. Bovendien kunnen wij onder andere de opbouw, afbraak, ontwerpen, aankleding en productie van uw evenement verzorgen. Hierbij dragen wij zorg voor de technische organisatie, de inrichting van de locatie en de coördinatie van allerlei faciliteiten.

Ben de Wild productions staat voor hoogwaardige kwaliteit, waardoor onze materialen altijd schoon en kwalitatief hoogstaand opgeleverd worden. Onze extra service tijdens uw voorbereiding en uw evenement maakt het dat klanten voor ons bedrijf kiezen.

Bekijk onze digitale folders of de andere pagina’s voor de vele mogelijkheden. Hieronder vindt u een aantal speerpunten uit ons assortiment. Staat het gewenste materiaal er niet tussen? Neem dan contact met ons op, want wij hebben nog veel meer in het assortiment.

Vlaggenmasten
Trolley’s
Tapijt
Tafels
Promotiedisplays
Podiumsystemen
Pipe & drape gordijnsystemen
Aankleding entree
Kuipstoelen
Kroonluchters
Katheders

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden verhuur

Wij komen graag met u in contact op te kijken of we wat voor u kunnen betekenen. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we z.s.m. contact met u op!

achtergrond