Standconcepten & standinrichting

Op zoek naar standconcepten of standinrichting voor uw beurs of evenementen? Wilt u uniforme standbouw of een partij die het ontwerpen en de uitvoer voor een of verschillende projecten. Wij maken een 3d ontwerp voor u die helemaal bij u past en zodat u weet wat u krijgt. 

Pipe en drape standconcepten
Bent u voor uw beurs, congres, klantendag of ander evenement opzoek naar eenduidige stands die snel op te zetten zijn? Met ons Pipe en Drape standconcept zetten wij snel een achterwand neer waaraan een bordje met een lampje gehangen word. Zo heeft u toch in korte tijd een nette basisstand voor uw standhouders. Vraag naar de mogelijkheden.

Pipe & Drape stand

Tent inrichting
Staat u met uw organisatie op een festival of andere evenement en huurt u een tent, maar moet u deze nog inrichting? Of bent u voor uw festival/evenement opzoek naar een partij die de stands/tenten wil inrichten voor uw klanten? Wij helpen u graag verder. Door middel van een op maat gemaakte 3d tekening van uw stand/tent maken wij een concept voor u op maat. Of dit voor een organisatie is die leden probeert te werven, producten verkoopt of een complete radio studio voor een radio station. Wij maken een concept voor u op maat, waar u en uw klanten gelukkig van worden en bijdraagt aan uw doelstellingen. 

Pagodetent inrichting

Overige standconcepten
Bent u opzoek naar een grote stand van truss op een evenement of een maatwerk stand? Wij helpen u verder. Voor diverse organisaties bedenken, ontwerpen en verzorgen wij grote en kleine maatwerk stands.  

truss stand

Custom stand Bartimeus

achtergrond