Over ons

Wij specialiseren ons in de productie, coördinatie, inrichting en organisatie van evenementen. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 1500 succesvol afgeronde evenementen kunt u met een gerust hart bij ons aankloppen. Onze klanten prijzen ons meedenkend vermogen, de expertise en kennis van onze mensen en de professionele afwerking van de projecten.

In de afgelopen jaren hebben we aan meer dan 1500 evenementen gewerkt in het binnen- en buitenland. We hebben zodoende veel ervaring bij het opstarten en begeleiden van allerlei typen producties. Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van productlancering tot en met mega-evenementen als de Nederland Zingt Dag: we hebben er aan meegewerkt. De organisatie van evenementen zit in ons bloed.

Ons projectenoverzicht geeft u een uitgebreide indruk van onze activiteiten.

De activiteiten van ons bedrijf worden onderverdeeld onder events, event equipment en event acquisitie. We zijn van alle markten thuis zijn om uw evenement tot een succes te maken. Hier zit het gemak: u kunt uw volledige evenement door ons laten verzorgen. Alle materialen, tekeningen en coördinatie ter plaatse hebben we in huis. U vraagt, wij draaien.

Laten we kennis maken
Een succesvol evenement begint met een goede kennismaking. We komen daarom graag bij u langs. Laat uw gegevens in het onderstaande formulier achter, dan bellen we u binnen 24 uur voor het maken van een afspraak.

achtergrond