Over ons

Wij specialiseren ons in de productie, coördinatie en organisatie van evenementen. Met meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 1000 succesvol afgeronde evenementen zijn we een begrip in de markt. U kunt met een gerust hart bij ons aankloppen. Onze klanten prijzen ons meedenkend vermogen, de expertise en kennis van onze mensen en de professionele afwerking van de projecten.

In de afgelopen jaren hebben we aan meer dan 1000 evenementen gewerkt in het binnen- en buitenland. We hebben zodoende veel ervaring bij het opstarten en begeleiden van allerlei typen producties. Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van productlancering tot en met mega-evenementen als de EO Jongerendag: we hebben het allemaal gezien. De organisatie van evenementen zit in ons bloed.

Ons projectenoverzicht geeft u een uitgebreide indruk van onze activiteiten.

De activiteiten van ons bedrijf worden onderverdeeld onder events, event equipment en event acquisitie. Dure woorden, maar het komt er op neer dat we van alle markten thuis zijn. Hier zit het gemak: u kunt uw volledige evenement door ons laten verzorgen. Alle materialen, tekeningen en coördinatie ter plaatse hebben we in huis. U vraagt, wij draaien.

 

Laten we kennis maken
Een succesvol evenement begint met een goede kennismaking. We komen daarom graag bij u langs. Laat uw gegevens in het onderstaande formulier achter, dan bellen we u binnen 24 uur voor het maken van een afspraak.

achtergrond