Event Acquisitie

Een evenement is bij uitstek een manier om uw organisatie te presenteren aan uw doelgroep. U kunt bijvoorbeeld zelf een evenement opzetten en uw gewaardeerde relaties uitnodigen. Deelname aan een valkgerelateerde beurs is ook een prima optie om in gesprek te gaan met uw relaties – en potentiële klanten.

Evenement gebruiken om klanten te ontmoeten: het kan een bijzonder effectieve manier zijn om de banden met uw klanten aan te halen. Ook kunt u een evenement gebruiken om potentiële klanten en relaties te ontmoeten. Het grote voordeel van een evenement organiseren is dat u bepaalt hoe uw product of dienst wordt gepresenteerd. U bent degene die aan de (potentiële) klant kunt uitleggen welke meerwaarde u kunt bieden, u hebt direct contact. Het is niet voor niets dat evenementen steeds vaker worden ingezet als onderdeel van het marketingplan. Benieuwd welke voordelen er nog meer zijn? Lees hier verder!

Beursdeelname is bij uitstek een kans om uw fans en potentiële klanten te ontmoeten. Een valkgerelateerd evenement waar veel bezoekers op af komen is een droom voor elke organisatie. Maar hoe haalt u het maximale uit uw beursdeelname? Lees hier ’10 stappen voor een succesvolle beursdeelname’. We hebben veel ervaring met het organiseren van dit soort evenementen. Bekijk het projectoverzicht voor een inzage in ons portfolio. Onze opdrachtgevers vragen ons om complete beurzen te organiseren, maar ook stand-concepten uit te werken.

Wij hebben al tientallen jaren ervaring met het organiseren van dit type evenementen. Onze opdrachtgevers hier in zijn bijvoorbeeld de Evangelische Omroep, de ZieZo-vereniging, Groot Nieuws Radio en vele anderen. Ze kiezen voor ons omdat we onder andere het totaalproduct kunnen leveren: van uitwerking van het creatieve concept tot de daadwerkelijke bouw.

Laten we kennis maken
Een succesvol evenement begint met een goede kennismaking. We komen daarom graag bij u langs. Laat uw gegevens in het onderstaande formulier achter, dan bellen we u binnen 24 uur voor het maken van een afspraak.

 

achtergrond