Event productie

Ieder evenement, bijeenkomst, tv opname, presentatie, beurs, concert, bedrijfsopening, etc. heeft haar eigen karakter, sfeer en identiteit. Wij zijn goed in kritisch meedenken en kijken altijd nét even verder voordat we een oplossing aandragen. We leveren geen standaardwerk, maar voor ieder project een op maat gesneden uitwerking. Dit is de reden dat onze opdrachtgevers steeds bij ons terugkomen.

Met bijna 30 jaar ervaring in de evenementenbranche en ruim 1500 succesvol afgeronde projecten kunnen we ons wel een expert in dit gebied noemen. Wanneer u met de handen in het haar zit bij de organisatie van een evenement springen we dan ook graag bij. We specialiseren ons in de organisatie, inrichting en coördinatie van evenementen. Daarnaast adviseren wij vaak opdrachtgevers als ze het event gedeeltelijk zelf organiseren.

De presentatie boven-in deze pagina geeft een mooie indruk van wat we doen. Ons projectenoverzicht geeft u een uitgebreider overzicht van onze activiteiten. Wij hebben al tientallen jaren ervaring met het organiseren van allerlei type evenementen. Onze opdrachtgevers kiezen voor ons omdat we onder andere het totaalproduct kunnen leveren: van uitwerking van het creatieve concept tot de daadwerkelijke bouw. Bent u op zoek naar een partner om u te adviseren, het project te coördineren of het gehele evenement te produceren? Neem contact met ons op!

Laten we kennis maken
Een succesvol evenement begint met een goede kennismaking. We komen daarom graag bij u langs. Laat uw gegevens in het onderstaande formulier achter, dan bellen we u binnen 24 uur voor het maken van een afspraak.

Zelfstandige producties
Ben de Wild Productions B.V. onderneemt ook zelfstandig met diverse beursprojecten of organiseert deze in opdracht van (en in sommige gevallen ook in samenwerking met) derden. Een voorbeeld hiervan is ‘Koken met Kefah’, een TV-programma van de Evangelische Omroep.

achtergrond