Wij geven hulp aan

Stichting Raise

Ben de Wild Productions BV is al enige tijd nauw betrokken bij stichting Raise. Deze stichting biedt ondersteuning aan het project Gracefarm in Malawi. Een project dat onder meer gericht is op het creëren van lokale economie en daarmee voorziet in werk en basis levensbehoeften en weeskinderen uitzicht biedt op een goede toekomst.

Malawi behoort tot één van de armste landen ter wereld en ook dit jaar zullen er vele Malawianen omkomen van de honger door het mislukken van een groot deel van de oogst. Voor ons is het onbegrijpelijk dat dit nog steeds gebeurt ondanks dat er genoeg is in deze wereld. Wij zijn de strijd aangegaan en steken een deel van onze tijd en winst in dit project.

Op dit moment bestaat het project uit het opzetten van een weeshuis waar momenteel 38 kinderen een thuis hebben. Een plek waar de kinderen onderdak krijgen, voorzien worden van (christelijk) onderwijs, liefde en aandacht die ieder kind nodig heeft met het uitzicht op een hoopvolle toekomst. Verder is een kliniek opgezet voor de weeskinderen en medewerkers van het project en is er zo’n 495 hectare grond waar macadamianoten, soja en maïs worden verbouwd.

Mocht u meer willen weten over dit project, neemt u dan gerust contact met ons op. We sturen u graag informatie toe.

www.stichtingraise.nl

logo

Ben de Wild in Malawi

achtergrond