Podiumdelen en podia

Onze unieke podiumdelen maakt het mogelijk om (bijna) alle vormen en afmetingen podia te creëren. De hoogte van het podium hangt af van verschillende factoren, zoals de zaalgrootte, hoeveelheid publiek etc. Wij beginnen bij podia vanaf 10 cm hoog. Om het podium aan te kleden en volledig bij uw huisstijl te laten passen kan het podium door ons worden voorzien van tapijt, marleyvloer (dansvloer / balletvloer), vinyl en aftrok in elke gewenste kleur. Naast het podium kunnen wij ook de complete inrichting uit handen nemen. Neem hiervoor contact met ons op. 

Ronde Podia
Wij beschikken over een uniek assortiment ronde en ovale podia. Daarnaast hebben wij veel verschillende ronde podiumdelen in eigen beheer om bijna elke gewenste vorm van uw podium te bewerkstelligen. Zoekt u naar een volledig rond podium (hele cirkel) of naar een halve cirkel? Neem dan contact met ons op. Wij hebben cirkels in heel veel verschillende maten zoals: 

  • (half) ronde podia 2 meter
  • (half) ovaal podium 4 meter
  • (half) ronde podia 8 meter
  • (half) ronde podia 10 meter

Speciale podiumdelen
Naast vele ronde podiumdelen beschikken wij ook over driehoek delen, 45 graden delen, halve meter delen en nog vele meer.

Rolling Risers
Naast vaste podiumdelen, kunnen wij van ons handige wielen systeem uw podium op wielen zetten. Of het gaat om een verrijdbaar podium voor een drummer, of u wilt een grotere rolling riser voor een complete band, er is van alles mogelijk.  

Catwalks/passerel
Bent u opzoek naar een catwalk of passerel voor uw modeshow, productpresentatie of ander evenementen? Nee dan contact met ons op. Wij verzorgen complete catwalks in (bijna) iedere kleur en vorm naar keuze. 

Podiumlift
Heeft u een zware kist die u op het podium wilt hebben, maar deze is niet te tillen? Of wilt u dat een plateau tijdens het concert iets omhooggaat? Of wilt u iemand met een rolstoel het podium op hebben? Neem dan nu contact met ons op voor onze handige podiumlift. 

Bekijk hier onze podiumdelen catalogus. Staat hier niet tussen wat u nodig heeft? Geen probleem vaak is er door een combinatie van delen toch hetzelfde resultaat te behalen. Neem dan contact met ons op 

achtergrond