Stoelen huren

Wilt u een kuipstoel huren? Heeft u grote of juist een kleine hoeveelheid stoelen of kuipstoelen nodig voor uw evenement? Met onze kuipstoelen biedt u veel mensen tegelijk een comfortabele zitplaats.

De stoelen zijn snel en eenvoudig door uzelf neer te zetten en maken zo elke ruimte geschikt voor diverse gelegenheden. Daarnaast kunnen wij het plaatsen en opruimen geheel voor u uit handen nemen. Wij kunnen de kuipstoelen in grote en kleine hoeveelheden leveren en bieden voor uw gelegenheid de aantallen op maat. De stoelen staan allemaal in karren opgestapeld waardoor u ze eenvoudig vervoert en verplaatst. Ideaal voor bijvoorbeeld grote evenementen of voor het werken met vrijwilligers

Wij hebben antraciete/zwarte kuipstoelen en witte kuipstoelen in ons assortiment . Deze neutrale kleuren zijn geschikt voor elk soort evenement en past bij elke stijl. Van grote concerten tot kleine evenementen. De compacte stoelen worden via een koppelstuk aan elkaar gezet en zijn dus veilig in gebruik. De afmeting van de kuipstoel is 51 cm x 49 cm. De zithoogte is 45 cm.

Wilt u weten hoe de zaalopstelling eruit gaat zien, of heeft u een tekening nodig? Wij kunnen u adviseren hoe u de opstelling neerzet. Daarnaast kunnen wij de ruimte geheel voor u intekenen volgens de juiste richtlijnen. 

Daarnaast het is mogelijk de stoelen bij ons te kopen. De kuipstoel en andre stoelen zijn in vele kleuren leverbaar. Verder bieden wij u de mogelijkheid om de ruimte met stoelen voor u in te richten. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op! 

Download hier onze folder

Kuipstoel antraciet Kuipstoel wit

Hervormde Vrouwenbondsdag

Westergas Fabriek

Kuiptoelen huren, kuipstoelen, stapelstoel, stoel, eventstoel, evenementenstoel, grote hoeveelheid stoelen, zwarte stoel, antraciete stoel, stoelen huren, stoelenverhuur, kuipstoel huren
achtergrond