Tribunes

Wilt u een verhoging voor uw koor of een tribune voor uw publiek? Zijn de zichtlijnen voor uw publiek niet goed of moet een koor verhoogd worden? Door middel van ons podiumsysteem maken wij een tribune of koorverhoging in iedere gewenste vorm en grootte, op veel verschillende hoogtes. Daarnaast kan de tribune in bijna iedere gewenste kleur worden afgewerkt. Hierdoor past de tribune naadloos bij uw evenement.

Koorverhoging
Organiseert u een uitvoering met uw koor? Of neemt een koor deel aan een concert? U wilt natuurlijk wel dat het koor goed te zien is en dat het koor de dirigent goed kan zien. Neem daarom contact met ons op voor de mogelijkheden. Of het koor in een halve cirkel staat of recht achter elkaar. Alles is mogelijk. Daarnaast zijn wij gewend om in kerken over kerkbanken heen te bouwen, omdat er niet altijd voldoende plaats is. 

Tribune
Wilt u uw publiek optimale zichtlijnen geven en is reguliere tribunebouw niet mogelijk vanwege kleine deuren of kwetsbaarheid van vloeren? Of wilt u een luxere tribune? Neem nu contact met ons op en wij maken een voorstel voor uw evenement op maat. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Radio Kootwijk Tribune

Radio Kootwijk Tribune

achtergrond