EO-Jongerendag

De EO-Jongerendag is een evenement waar maar liefst ongeveer 15.000 jongeren, zowel christen als niet-christen, jaarlijks een fantastische dag beleven. Een dag waarin samen geloven centraal staat in een uniek programma. Het is één van de grootste christelijke jongerenevenementen van Europa, vol optredens van (internationaal) bekende christelijke artiesten. Ook samenzang, gebed en Bijbel lezen nemen een belangrijke plaats in. De doelgroep van dit event zijn jongeren van 12 tot en met 18 jaar.

Nieuwe locatie: Ahoy in Rotterdam
Op zaterdag 25 mei 2019 aanstaande beleeft dit spektakel alweer haar 45ste editie. Nadat het Gelredome in Arnhem jarenlang de vertrouwde thuisbasis was van de EO-Jongerendag, vindt het in 2019 plaats op een nieuwe locatie: Ahoy in Rotterdam. Helaas biedt Ahoy geen ruimte voor een buiten-programma. In 2019 is het daarom niet mogelijk met een stand deel te nemen aan de EO-Jongerendag. Wel kunt u de jongeren bereiken met verschillende andere promotiemogelijkheden!

Voor u als organisatie biedt de EO-Jongerendag een ultieme gelegenheid om met deze jonge, energieke, nieuwsgierige en breed geïnteresseerde doelgroep in contact te komen. In voorgaande jaren maakten onder meer (hoge)scholen, reisbureaus, vrijwilligersorganisaties, webshops en een breed scala aan stichtingen gebruik van de promotiemogelijkheden op de EO-Jongerendag. Via deze pagina kunt u uw organisatie aanmelden als adverteerder en kunt u advertenties en commercials reserveren.

Laat u uw organisatie zien aan 15.000 jongeren?

Deelname promotiemogelijkheden
Klik hier om naar de website te gaan voor standhouders en adverteerders

Algemene voorwaarden
Download voorwaarden

Maatwerk
Heeft u andere ideeën over de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf op dit evenement, neem dan contact met ons op.

Contact
info@bendewild.nl

achtergrond