Into the Fields

heerlijk eten en de beste wijnen samenkomen op een prachtige locatie: Into the Fields – 15 augustus 2020🌿

Into the Fields is een samenwerking van vier lokale ondernemers: Met genoegen, Vino Voorthuizen, Ben de Wild Productions B.V. en The Fields. Samen organiseren zij een uniek viergangendiner met de beste wijnen op een buitengewone locatie, namelijk midden in het weiland.

Terwijl je geniet van het diner neemt country-pop band The Fields je verder mee in deze landelijke zomersferen. Kortom: een onvergetelijke zomeravond waar je samen met je vrienden en familie kunt komen genieten van een prachtig stukje Voorthuizen.

Informatie en reserveren
U kunt via deze link reserveren voor het evenement. Na het invullen van je gegevens krijg je een tikkie. Wanneer deze is betaald is de reservering bevestigd. Daarbij krijg je nog een officiële uitnodiging en bevestiging vanuit ons met de laatste informatie voor het evenement.

Tickets kosten €90,- per persoon. Hierbij zit inbegrepen:
🌿 Viergangen diner verzorgd door Met Genoegen;
🌿 Bij elke gang een bijpassende wijn, verzorgd door Vino Voorthuizen;
🌿 Live muziek door country-pop band The Fields;
🌿 Een uniek evenement voorzien van alle gemakken, verzorgd door Ben de Wild Productions.

Blijf op de hoogte van updates van Into the Fields door onze Facebook-pagina te liken.

We kijken er naar uit je te ontvangen!

Met Genoegen, Vino Voorthuizen, Ben de Wild Productions en The Fields.

(Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus op dit evenement gehanteerd, waardoor er maximaal 4 personen die niet uit een huishouden komen aan 1 tafel kunnen. Houd hier rekening mee bij het reserveren.)

achtergrond