EO Jongerendag

De EO-Jongerendag is één van de grootste christelijke jeugdevenementen van Europa. Jaarlijks vindt dit evenement plaats in het sfeervolle GelreDome Arnhem. In mei 2018 aanstaande beleeft dit spektakel alweer zijn 44e editie.

EO-Jongerendag is een plek waar maar liefst 20.000 jongeren, zowel christen als niet-christen, in de leeftijd van 12 tot en met 25 jaar een fantastische dag beleven. Het is voor hen een perfect moment om samen te zijn met vrienden en tegelijkertijd meer te weten te komen over God en Zijn werk. Juist op deze dag zijn zij op zoek en willen zij zich laten informeren. Kortom, voor u een prachtig moment om uzelf en uw producten en diensten te promoten bij deze doelgroep!

Wilt u uw organisatie onder de aandacht brengen bij meer dan 20.000 jongeren tijdens EO-Jongerendag 2018? Ontdek via de website voor standhouders en adverteerders de vele opties om u zelf te presenteren. Heeft u andere of aanvullende wensen? Dat is mogelijk! We denken graag met u mee over uw deelname ‘op maat’. Neem gerust contact met ons op via info@bendewild.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 

Deelname mogelijkheden informatiemarkt en promotiemogelijkheden
Klik hier om naar de website te gaan voor standhouders en adverteerders

Algemene voorwaarden
Download voorwaarden

Maatwerk
Heeft u andere ideeën over de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf op dit evenement, neem dan contact met ons op.

Praktische informatie voor standhouders
Kort voor aanvang van de EO-Jongerendag delen we praktische informatie met alle partijen die zich als standhouder hebben ingeschreven. Die informatie zal ook hier worden gedeeld.

Contact
info@bendewild.nl

 

 

achtergrond