ZieZo-beurs

De volgende ZieZo-beurs staat gepland voor 24 en 25 maart 2017.

In april 2015 vond de 20ste editie plaats van de ZieZo-beurs in Expo Houten. Het evenement voor iedereen met een visuele beperking, hun familie, vrienden, begeleiders én iedereen die hiermee beroepsmatig te maken heeft. Naast de uitgebreide beursvloer met meer dan 50 stands zijn er dagelijks ook interessante workshops welke bezocht kunnen worden. Voor een trouwe standhouder van de beurs, stichting Bartiméus, was 2015 een jubileumjaar en werd tegelijk met de beurs het Bartimeus Festival georganiseerd ter gelegenheid van hun 100e verjaardag. Een volledig ingerichte hal inclusief podium, terras, dansvloer en onze eigen mobiele keukenunit met steigerhouten look voor diverse kookworkshops.

Beursorganisatie
De ZieZo-beurs is een activiteit van de branchevereniging ZIEZO en werd in 2015 voor de derde keer namens hen georganiseerd door Ben de Wild Productions B.V.

In 2017 wordt de 21e editie van de ZieZo-beurs georganiseerd. Meer informatie vindt u op www.ziezo.org. Wanneer u als standhouder aanwezig wilt zijn neemt u dan contact op met Ben de Wild Productions BV

achtergrond