Aanmelden standhouders – EO Nederland Zingt Dag

In april 2017 beleeft de Nederland Zingt Dag zijn 16e editie. Een bijzonder evenement vol samenzang, koren en interessante sprekers. Meer dan 10.000 bezoekers laten zich jaarlijks inspireren in Jaarbeurs Utrecht tijdens deze speciale dag en u kunt hierbij zijn! Naast een inspirerend hoofdprogramma biedt dit evenement een veelzijdig pauzeprogramma met onder meer miniconcerten, sprekers, quizzen én vele informatiestands.

Ontdek via het inschrijfformulier de vele opties om u zelf te presenteren bij meer dan 10.000 bezoekers tijdens Nederland Zingt Dag 2017. Maar er is méér mogelijk. Natuurlijk bespreken wij graag aanvullende wensen en denken mee over uw deelname ‘op maat’. U kunt contact met ons opnemen via info@bendewild.nl.

 

Let op! Kaarten voor de Nederland Zingt Dag om deze te bezoeken als bezoeker zijn vanaf begin 2017 te verkrijgen via de Evangelische Omroep.

 

Deelname mogelijkheden informatiemarkt
Download het inschrijfformulier

Commercial op videowalls/programmaboekje
Download het promotieformulier

Inrichting huren? Catering bestellen?
Download het serviceformulier

Algemene voorwaarden
Download voorwaarden

 

Praktische informatie voor standhouders
Alles wat u moet weten ter voorbereiding op de Nederland Zingt Dag kunt u hier vinden: de praktische informatie

 

Maatwerk
Heeft u andere ideeën over de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf op dit evenement, neem dan contact met ons op.

 

Overweegt u om als standhouder op de Nederland Zingt Dag te staan? Dan is het wellicht een goed idee om u goed te laten informeren over het type bezoekers op de dag zelf. We hebben er een handig artikel over geschreven. U kunt het artikel hier gratis downloaden nadat u de velden heeft ingevuld.

 

achtergrond